Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@18:42:08 GMT

نقشه خطرپذیریِ روانیِ مدارس کرمانشاه تهیه می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۵۵۲۲

نقشه خطرپذیریِ روانیِ مدارس کرمانشاه تهیه می‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون آموزش و پرورش کرمانشاه گفت: نقشه خطرپذیری و آسیب‌پذیری روانی مدارس مقطع متوسطه اول استان تهیه می‌شود.

سید مجتبی موسوی به مناسبت هفته بهداشت روان(18 تا 24 مهر) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری آزمون سلامت روانی رفتاری برای کلیه دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول به صورت استانی و هماهنگ، اظهار کرد: برگزاری این آزمون در کلیه مدارس متوسطه اول همزمان با مدارس سراسر کشور کلید خورده و در حال انجام مقدمات برگزاری این آزمون هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اجرای این آزمون از اوایل آبان آغاز می شود، گفت: امسال با توجه به شرایط استان از نظر شیوع کرونا ممکن است آزمون به صورت حضوری و یا غیرحضوری- با استفاده از بستر شبکه آموزش دانش آموزی(شاد) و یا به صورت گفتگوی تلفنی در مواردی که دانش اموزان به شبکه شاد دسترسی ندارند- برگزار شود. 

معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه کرد: بر اساس نتایج این آزمون نقشه خطرپذیری و آسیب پذیری روانی مدارس تهیه می‌شود که در این صورت اجرای برنامه ها با اولویت دانش‌آموزان مناطق آسیب پذیر در برنامه قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه این آزمون با حضور کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه اول استان که بالغ بر 76 هزار و 800 نفر هستند، برگزار خواهد شد، اضافه کرد: این آزمون با توجه به حساسیت های خاص دانش آموزان مقطع متوسطه اول مثل قرار داشتن در آستانه بلوغ و انتخاب رشته پایه نهم و ... در این مقطع تحصیلی برگزار می شود تا فرصت داشته باشیم روی مسائل روحی و روانی دانش‌آموزان مناطق آسیب پذیر بیشتر کار کنیم.

خانواده‌ها مراقب سلامت روانی دانش‌آموزان باشند

معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه  با تاکید بر ضرورت توجه به سلامت روان دانش‌آموزان، از خانواده‌ها خواست مراقب سلامت روانی دانش‌آموزان باشند.

وی افزود: خانواده‌ها بدانند همان قدر که سلامت جسمی دانش‌آموزان اهمیت دارد، توجه به سلامت روانی آنها نیز حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه اگر دانش‌آموزان با عوامل تهدیدکننده سلامت روان خود آشنا باشند بهتر می توانند در با عوامل تهدید کننده سلامت روانی خود مقابله کنند، گفت: می کوشیم تا دانش آموزان را با عوامل تهدید کننده سلامت روان آنها آشنا کرده و از این طریق تاب آوری آنها را در برابر آسیب های روانی بالا ببریم.

وی با اشاره به آمادگی کامل مشاوران آموزش و پرورش در هسته ها و مراکز مشاوره و مدارس برای ارائه خدمات بهداشت روان، از دانش آموزان و خانواده‌های آنها خواست تا در موارد لزوم با رعایت فاصله گذاری فیزیکی و پروتکل های  بهداشتی برای دریافت خدمات مشاوره ای به این مشاوران مراجعه کنند.

موسوی  با بیان اینکه در سال های گذشته برنامه های زیادی برای نهادینه کردن مهارت های بهداشت روان در بین دانش آموزان در مدارس اجرا می شد، گفت: امسال به دلیل شرایط کرونایی و غیرحضوری بودن آموزش‌ها امکان برگزاری برنامه ها در مدارس وجود ندارد، لذا تلاش شده تا از ظرفیت فضای مجازی برای این موضوع استفاده شود.


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدارس سلامت روان كرمانشاه مقطع متوسطه اول آموزش و پرورش دانش آموزان سلامت روانی سلامت روان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۵۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان