Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مختار احمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ با تأکید بر تلاش برای تحقق شعار سال، افزود: تولید دانش بنیان با حمایت و پشتیبانی از نیروی کار موجود، مهمترین عامل و نقشه راه در تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نامگذاری سال ۱۴۰۱ است. 

وی حمایت و پشتیبانی از افراد خلاق و کارآفرین برای افزایش تولید و صادرات و در نهایت تبدیل کشور به یک قدرت اقتصادی را ضروری و راهبردی دانست و گفت: برای تحقق بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای شعار سال، همه باید ریل‌گذاری اقتصادی را با هدف تولید و داشتن استقلال و بی اثرکردن تحریم‌ها در دستور کار قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی در ادامه با اشاره بیانیه‌ «گام دوم انقلاب» توسط مقام معظم رهبری( مدظله العالی) خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان و تاکید ایشان در پیام نوروزی امسال به ایجاد شرکت های دانش‌بنیان توسط دانش آموختگان دانشگاهی، اظهار کرد: شرکت های دانش بنیان به عنوان موتور پیشران کشور در عرصه‌ علم و فنّاوری و ایجاد زیرساخت‌های حیاتی و اقتصادی و عمرانی و ثمرات بالنده‌ این شرکت ها تاکنون باید به فراگیرتر شدن آنها در ایجاد و توسعه اشتغال توجه جدی شود.

وی به قیدهای جهت دهنده، تعیین کننده و سرنوشت ساز در بیانات مقام عظمای ولایت در تعیین شعار سال۱۴۰۱ یعنی دانش بنیان و اشتغال آفرین فعالیت ها اشاره نمود و گفت: حل مسائل اقتصادی کشور با رواج تولید ملی و رونق تولید ملی امکان پذیر است که معظم له تاکید داشته و با تولید قطعاً افزایش رشد اقتصادی و توسعه اشتغال امکان پذیر است.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، با بیان اینکه با حمایت از شرکت های دانش بنیان، زمینه ها و زیرساخت های لازم برای تولید کالاها در کشور فراهم می شود، اظهار کرد: تجربه بسیار ارزشمند تولید  محصولات دانش بنیان در داخل کشور نشان داده است که ایران و ایرانی امکان تولید هرکالا و محصولی در راستای عدم وابستگی به سایر کشورها و ایجاد اشتغال های جدید را دارد.

احمدی در پایان اظهار کرد: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بهره گیری از ظرفیت دبیرخانه کمیته هماهنگی اشتغال و سرمایه گذاری و تحرک بخش تعاون با تکیه بر ایجاد و گسترش تعاونی های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت شورای هماهنگی دستگاه های اجرایی وابسته به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان از جمله اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون و همچنین صندوق کارآفرینی و امید با کمک جامعه کار و تلاش و تعاون استان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ استفاده خواهد کرد.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری شرکت دانش بنیان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری شرکت دانش بنیان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مقام معظم رهبری شرکت دانش بنیان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه کار و رفاه اجتماعی مقام معظم رهبری دانش بنیان شعار سال اداره کل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟